Tyrwään Joulutalo -tapahtuma on saatu onnellisesti päätökseen tältä vuodelta!

Lämmin kiitos kaikille Joulutalossa vierailleille ja yhteistyökumppaneillemme.

Kiitämme kaikkia vierailijoita ja yhteistyökumppaneita. Ilman teitä tapahtuma ei olisi onnistunut näin ihanasti. Hyvää joulunodotusta kaikkiin koteihin toivottaa Tyrwään Joulutalon väki!

0
Months
:
0
Päivää
:
0
Tuntia
:
0
Minuuttia
:
0
Sekuntia

Tervetuloa perinteiseen koko perheen joulunajan tapahtumaan Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitokseen! Tapahtumassa ovat mukana jalometalli-, sisustus-, parturi-kampaamo-, kosmetolgi- ja ravitsemusalan opiskelijat ja opettajat, jotka yhteistyössä vastaavat tapahtuman toteutuksesta.

Vierailijalla on mahdollisuus nauttia ja ostaa kotiin vietäviksi ravitsemusalan opiskelijoiden leipomia tuotteita ja virvokkeita, joita myydään kahvilassa. Pihakojusta voi ostaa joulupuuroa ja lettuja. Jalometallialan opiskelijat myyvät valmistamiaan koruja ja muita kultasepäntuotteita. Sisustusalan opiskelijoilta voi ostaa omaan kotiin ja lahjaksi sisustus-, kodinhoito- ja hyvinvointituotteita. Parturi-kampaajat tekevät maksuttomia hiuspohjan pika-analyysejä mikrokameralla. Myytävänä on myös kampaamotuotteita ja hiuskoristeita. Jouluhenkeä voi pysähtyä ammentamaan ja aistimaan sisustajien toteuttamista jouluisista aistitiloista ja stailauksesta. Luvassa myös jouluisia yllätyksiä!

Maksutapana käteinen. Joissakin myyntipisteissä voi maksaa kortilla ja/tai mobiilimaksusovelluksella.

Tarjolla paketointipalvelu!

Seuraa meitä myös https://www.instagram.com/tyrwaanjoulutalo/

Kiitämme yhteistyöstä!